Тел. за поръчки: 0888 668366

 

Заваръчни апарати, електрожени, телоподаващи, аргон апарати, маркучи и накрайници, технически газове  и консумативи!

0

Промоционални комплекти Промоционални комплекти

Аргонов апарат за алуминий TIG200D AC/DC и електрожен комплект 

2550.00лв

Цена: 2210.00 лв

Цена без ДДС
  Купувам  
pariba
В наличност

Аргонов апарат за алуминий TIG210 AC/DC и електрожен комплект


Стандартно обурудване:


Аргонов апарат TIG200Di АС/DC, аргонов шланг - 4 метра, кабел щипка маса, комплект консуматив за аргон


Промоционален комплект:


Стандартно оборудване +


Професионална фотосоларна маска -


оптичен клас-4/5-8/9-13-1/1/1/2 4 сензора регулируемо затъмнение от 5-8 и 9-13 настройки на затъмнение и чуствителност сменяема батерия "Филипс"


Стоманена бутилка за аргон 6.7литра.


Регулатор с флоуметър за плавно подаване на газ без пулсации.


Заваръчни ръкавици


Маркуч за газ и скоби.


Добавъчна тел неръждаема-0.500кг.


Добавъчна тел алуминиева-0.500кг.


Дюза за аргон №5, 6, 7
Държач за електрод ф1,6;2,0;2,4
Волфрамов електрод 1,6x175 mm червен
Волфрамов електрод 2,0x175 mm червен
Волфрамов електрод 2,4x175 mm червен
Дифузьор за аргон ф1,6; 2,0; 2,4 


Синергичен Аргонов апарат (TIG апарат- AC/DC) с 9 програми и електрожен(MMA) за заваряване на всички видове метали (алуминий ,мед,месинг ,и т.н.)


Апарат с дигитално управление за професионалисти. Програмите се настройват спрямо заваряваните детайли и характеристиките на процеса.


Всички функции ,които трябва да притежава професионалната машина са  тук: импулсно заваряване с възможност за регулиране на силата ,ширината и честотата на пулса,финна настройка в секунди на обдухването с газ преди започване на процеса и защитата с газ след изгасване на дъгата,регулиране на ампеража при започване на заваряването ,по време на заваряването и намалянето и гасненето при амппераж който да не оставя следа в края на процеса.Процесите описани по горе се настройват и запаметяват спрямо заваряваните от вас различни метали и детайли,след което апарата се превръща в ЦПУ с програми за вашата работа,което спестява иключително много време от настройки за всеки процес на работа и понижава изискванията за високо квалифициран персонал. 


Модел: пълен цифров AC / DC и ММА,


Touch Panel: запазване на настройките, функция работа, безстепенно регулиране на променлива честота


Захранване: 230V / 50Hz 1-рН. +/- 15%


Мрежово предпазител мин. 16 А (22А)


Настройки: цифров безконечно


Напрежение на празен ход V: 70


Регулиране DC TIG: 5-200 А


Регулиране AC TIG: 20-200 A


Регулиране ММА: 20-160 A


TIG заваряване с ток ПВ A /%: 200 A / 35%


Заваръчен ток ММА ПВ A /%: 160 A / 35%


Импулсна честота Hz: 0,5 - 250 Hz


AC Честота Hz: 20-100 Hz


Диаметър на електроди: ММА 1.0-4.0; TIG 1.0-3.2


Изолация: F


Ниво на защита: IP21S


Размери прибл (дълж) mm 410 х 190 х 320


Тегло кг: 15.5


Предоставяме тестване на всеки апарат закупен от нас в магазина!Промоционалните комплекти се изпращат само от склада в Хасково за сметка на купувача.


Заваряването е процес, чрез който се получава монолитно съединение от заварявани части. Между заваряваните части се получават атомно-молекулни връзки, осигуряващи непрекъснатост на структурата в зоната на заваръчния шев. Следователно за да се осъществи връзка между заваряваните части е необходима енергия. За заваряване се използват всички познати видове енергия. Енергийното въздействие може да се осъществи чрез нагряване (термична активация), чрез еластично-пластична деформация (механична активация), електронно облъчване, както и други видове енергийни въздействия. С предлаганите от ТАГ ЕООД заваръчни апарати, може да сеизвършва газо-кислородно рязане, електродъгово заваряване, плазмено рязане, електрошлаково заваряване ... и други. Свойствата на промишления газ диктуват начина, по който той се доставя на клиента. Газове като кислород, азот, аргон, водород и хелий, лесно могат да бъдат компресирани в бутилка при налягане до 300 бара. Тези бутилки са изработени от материали, способни да издържат на този натиск. Много горивни газове са течни при стайна температура и се съхраняват при ниско налягане в стоманени или композитни бутилки с тънки стени. Традиционно тези бутилки са направени от много силна стомана или алуминий, но и съвременните композитни бутилки са вече достъпни. Всяка бутилка е снабдена с клапан, съобразен с газа и изискванията за налягане. Външната резба се определя по международните стандарти, за да се гарантират, че могат да се монтират само регулатори, които са съвместими с тези изисквания.

ТАГ ЕООД е специализирана в производство и търговия на хидравлични маркучи за високо налягане, тефлонови маркучи за агресивни среди и високи температури, метални за много високи температури, за паро и водоструйки, присъединителна и нестандартна арматура. Маркучите, накрайниците и метода на свързване и уплътняване трябва да бъдат избрани в зависимост от приложениeто и температурния диапазон на работа. Обикновено накрайниците могат да се разпознаят по външния им вид, по уплътняваната от тях повърност и типа на уплътнението или по типа и формата на тяхната резба. Основни качества на изделията са естетическа завършеност, дълготрайност, функционалност и висока степен на безопасност.