Тел. за поръчки: 0888 668366

 

Заваръчни апарати, електрожени, телоподаващи, аргон апарати, маркучи и накрайници, технически газове  и консумативи!

0

Промоционални комплекти Промоционални комплекти

Аргонов апарат TIG200M с допълнителна функция електрожен комплект от 10 части 

850.00лв

Цена: 699.00 лв

Цена без ДДС
  Купувам  
pariba
В наличност

Аргонов апарат (TIG апарат) и електрожен (MMA) с функциr за пулсово заваряване и програма за финна настройка на ампеража.


Стандартно обурудване:аргонов шланг,кабел щипка маса,ръкохватка за електрожен,маска,чукче-четка.


1.Аргонов апарат (TIG апарат) 200 ампера и електрожен(MMA)с функции за :


-пулсово заваряване


- програма за финна настройка на ампеража


-регулиране на ампеража по време на заваряване


-регулиране на честотата на пулса


-затихване на дъгата


Стандартно обурудване:аргонов шланг,кабел щипка маса,ръкохватка за електрожен,маска,чукче-четка.


2.Стоманена бутилка за аргон 6.7литра.


3.Регулатор с флоуметър за плавно подаване на газ без пулсации.


4.Маска шлем


5.Волфрамов електрод по избор.


6.Маркуч за газ.


7.Керамична дюза.


8.Капачка дълга.


9.Стоманена тел 1 кг.


10.Скоби.


Волфрам инертен газ (TIG) заваряване, известно също като Газ Волфрам Дъга Заваряване (GTAW), използва волфрамов електрод за да се получи заваряване посредством загряване на метала. Процесът използва инертен газ, обикновено аргон, за защита на заваръчния шев от атмосферни влияния. Когато е необходимо се подава добавъчен материал към разтопената вана, въпреки че не винаги е необходимо.


Апарата заварява:
Неръждаема стомана , стомана


Какви са предимствата от TIG заваряването?


Контрол на процеса заваряване -  TIG метода позволява на заварчика много по-голям контрол на процеса, отколкото други заваръчни методи. Получават се заварки с високо качество и без пръски.
Гъвкавост - Чрез TIG метода се обхваща в най-пълна степен нуждата от заваряване.
Какви са недостатъците на TIG заваряване?
Сложност - TIG процеса е по-сложен и следователно изисква висока квалифакация на оператора.   
Скорост на заваряване - поради "сложността" си  TIG заваряването е по-бавно в сравнение с други процеси.


Фирмата разполага с пълначни станции за технически газове,собствен гаранционен и извън гаранционен сервиз за заваръчна техника,проектира и изгражда инсталации за технически газове


Предоставяме тестване на всеки апарат закупен от нас,в магазина!Промоционалните комплекти се изпращат само от склада в Хасково за сметка на купувача.


Заваряването е процес, чрез който се получава монолитно съединение от заварявани части. Между заваряваните части се получават атомно-молекулни връзки, осигуряващи непрекъснатост на структурата в зоната на заваръчния шев. Следователно за да се осъществи връзка между заваряваните части е необходима енергия. За заваряване се използват всички познати видове енергия. Енергийното въздействие може да се осъществи чрез нагряване (термична активация), чрез еластично-пластична деформация (механична активация), електронно облъчване, както и други видове енергийни въздействия. С предлаганите от ТАГ ЕООД заваръчни апарати, може да сеизвършва газо-кислородно рязане, електродъгово заваряване, плазмено рязане, електрошлаково заваряване ... и други. Свойствата на промишления газ диктуват начина, по който той се доставя на клиента. Газове като кислород, азот, аргон, водород и хелий, лесно могат да бъдат компресирани в бутилка при налягане до 300 бара. Тези бутилки са изработени от материали, способни да издържат на този натиск. Много горивни газове са течни при стайна температура и се съхраняват при ниско налягане в стоманени или композитни бутилки с тънки стени. Традиционно тези бутилки са направени от много силна стомана или алуминий, но и съвременните композитни бутилки са вече достъпни. Всяка бутилка е снабдена с клапан, съобразен с газа и изискванията за налягане. Външната резба се определя по международните стандарти, за да се гарантират, че могат да се монтират само регулатори, които са съвместими с тези изисквания.

ТАГ ЕООД е специализирана в производство и търговия на хидравлични маркучи за високо налягане, тефлонови маркучи за агресивни среди и високи температури, метални за много високи температури, за паро и водоструйки, присъединителна и нестандартна арматура. Маркучите, накрайниците и метода на свързване и уплътняване трябва да бъдат избрани в зависимост от приложениeто и температурния диапазон на работа. Обикновено накрайниците могат да се разпознаят по външния им вид, по уплътняваната от тях повърност и типа на уплътнението или по типа и формата на тяхната резба. Основни качества на изделията са естетическа завършеност, дълготрайност, функционалност и висока степен на безопасност.