Тел. за поръчки: 0888 668366

 

Заваръчни апарати, електрожени, телоподаващи, аргон апарати, маркучи и накрайници, технически газове  и консумативи!

0

Промоционални комплекти Промоционални комплекти

Аргонов апарат WSME 315 Ампера трифазен комплект за заваряване 

2207.00лв

Цена: 1989.00 лв

Цена без ДДС
  Купувам  
pariba
В наличност

Аргонов апарат WSME 315 Ампера трифазен комплект за заваряване


Предлагаме Ви КОМПЛЕКТ професионален аргонов апарат, който да покрие всичките Ви очаквания за професионална и удобна работа. Стандартно оборудване с цена от 1590лв. включва:
-аргонов апарат WSME 315 А;
-шланг ;
-кабел щипка маса;
-ръкохватка за електрожен;
-маска;
-чукче с четка;
Към комплекта:
1. Бутилка за аргон 20л


2. Флоуметър за Аргон 
3. Маска соларна професионална 100/93 
4. Добавъчна тел Ал/Мг 2,4х1000 0,5кг 
5. Добавъчна тел инокс 308 2,4х1000 0,5кг 
6. Дюза за аргон 5, 6 и 7 
7. Държач за електрод 1,6; 2,0 и 2,4мм 
8. Волфрамов електрод 1,6; 2,0 и 2,4/175мм 
9. Дифузьор за аргон 1,6; 2,0 и 2,4 
10.Маркуч 8мм 1м 
11.Скоби 2бр. 
12.Заваръчни ръкавици 
13.Работни ръкавици 
14.Диск за рязане 125х2,5 5бр. 

Аргонов апарат (TIG апарат- AC/DC) с ръчно настройване на параметрите на заваряване и електрожен с импулсен режим (MMA) за заваряване на всички видове метали (алуминий, мед, месинг, неръждавейка и други)
Апарата е с дигитална индикация.
Захранването е трифазно 3х380V.
Всички функции ,които трябва да притежава професионалната машина са тук:
импулсно заваряване с възможност за регулиране на силата ,ширината и честотата на пулса,
финна настройка в секунди на обдухването с газ преди започване на процеса
защитата с газ след затихване на дъгата,
регулиране на ампеража при започване на заваряването;
по време на заваряването и намалянето и гасненето при амппераж, който да не оставя следа в края на процеса.
Обзор на апарата може да видите на:


www.youtube.com/watch?v=HKxL3nG-lJs


Повече информация за апарата на 


www.tageood.com


Заваряването е процес, чрез който се получава монолитно съединение от заварявани части. Между заваряваните части се получават атомно-молекулни връзки, осигуряващи непрекъснатост на структурата в зоната на заваръчния шев. Следователно за да се осъществи връзка между заваряваните части е необходима енергия. За заваряване се използват всички познати видове енергия. Енергийното въздействие може да се осъществи чрез нагряване (термична активация), чрез еластично-пластична деформация (механична активация), електронно облъчване, както и други видове енергийни въздействия. С предлаганите от ТАГ ЕООД заваръчни апарати, може да сеизвършва газо-кислородно рязане, електродъгово заваряване, плазмено рязане, електрошлаково заваряване ... и други. Свойствата на промишления газ диктуват начина, по който той се доставя на клиента. Газове като кислород, азот, аргон, водород и хелий, лесно могат да бъдат компресирани в бутилка при налягане до 300 бара. Тези бутилки са изработени от материали, способни да издържат на този натиск. Много горивни газове са течни при стайна температура и се съхраняват при ниско налягане в стоманени или композитни бутилки с тънки стени. Традиционно тези бутилки са направени от много силна стомана или алуминий, но и съвременните композитни бутилки са вече достъпни. Всяка бутилка е снабдена с клапан, съобразен с газа и изискванията за налягане. Външната резба се определя по международните стандарти, за да се гарантират, че могат да се монтират само регулатори, които са съвместими с тези изисквания.

ТАГ ЕООД е специализирана в производство и търговия на хидравлични маркучи за високо налягане, тефлонови маркучи за агресивни среди и високи температури, метални за много високи температури, за паро и водоструйки, присъединителна и нестандартна арматура. Маркучите, накрайниците и метода на свързване и уплътняване трябва да бъдат избрани в зависимост от приложениeто и температурния диапазон на работа. Обикновено накрайниците могат да се разпознаят по външния им вид, по уплътняваната от тях повърност и типа на уплътнението или по типа и формата на тяхната резба. Основни качества на изделията са естетическа завършеност, дълготрайност, функционалност и висока степен на безопасност.