Тел. за поръчки: 0888 668366

 

Заваръчни апарати, електрожени, телоподаващи, аргон апарати, маркучи и накрайници, технически газове  и консумативи!

0

Промоционални комплекти Промоционални комплекти

Инверторен електрожен ТИГТАГ MMA250 с фотосоларна маска 

289.00лв

Цена: 199.00 лв

Цена без ДДС
  Купувам  
pariba
В наличност

Инверторен електрожен ТИГТАГ MMA250 с фотосоларна маска


Инверторен електрожен с IGBT транзистори, малък компактен с идеални заваръчни характеристики.


Технически характеристики: 


Инверторен електрожен за ръчно електродъгово заваряване .
Дигитален дисплей . 
Входящ волтаж:220V(+-15%)
Напрежение на празен ход: 65V
Изходящо напрежение: 26.4V
Входящ ампераж: 27А
Изходящ ампераж: 20-250А
ПВ 35% 250А; 60% 180А; 100% 140А
Тегло: 4.3 кг

Приложими електроди:всички видове електроди 
Вградени функции:
-IGBT технология 
-функция Hot Start - за лесно запалване на дъгата с регулиране
-функция Anti Stick - прекъсване на захранването, за избягване на залепването на електрода за материала. Защита от пренапрежение.
12 месеца ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ!
Възможност за удължаване на гаранцията.
При покупка на едро промоционални цени.


Заваряването е процес, чрез който се получава монолитно съединение от заварявани части. Между заваряваните части се получават атомно-молекулни връзки, осигуряващи непрекъснатост на структурата в зоната на заваръчния шев. Следователно за да се осъществи връзка между заваряваните части е необходима енергия. За заваряване се използват всички познати видове енергия. Енергийното въздействие може да се осъществи чрез нагряване (термична активация), чрез еластично-пластична деформация (механична активация), електронно облъчване, както и други видове енергийни въздействия. С предлаганите от ТАГ ЕООД заваръчни апарати, може да сеизвършва газо-кислородно рязане, електродъгово заваряване, плазмено рязане, електрошлаково заваряване ... и други. Свойствата на промишления газ диктуват начина, по който той се доставя на клиента. Газове като кислород, азот, аргон, водород и хелий, лесно могат да бъдат компресирани в бутилка при налягане до 300 бара. Тези бутилки са изработени от материали, способни да издържат на този натиск. Много горивни газове са течни при стайна температура и се съхраняват при ниско налягане в стоманени или композитни бутилки с тънки стени. Традиционно тези бутилки са направени от много силна стомана или алуминий, но и съвременните композитни бутилки са вече достъпни. Всяка бутилка е снабдена с клапан, съобразен с газа и изискванията за налягане. Външната резба се определя по международните стандарти, за да се гарантират, че могат да се монтират само регулатори, които са съвместими с тези изисквания.

ТАГ ЕООД е специализирана в производство и търговия на хидравлични маркучи за високо налягане, тефлонови маркучи за агресивни среди и високи температури, метални за много високи температури, за паро и водоструйки, присъединителна и нестандартна арматура. Маркучите, накрайниците и метода на свързване и уплътняване трябва да бъдат избрани в зависимост от приложениeто и температурния диапазон на работа. Обикновено накрайниците могат да се разпознаят по външния им вид, по уплътняваната от тях повърност и типа на уплътнението или по типа и формата на тяхната резба. Основни качества на изделията са естетическа завършеност, дълготрайност, функционалност и висока степен на безопасност.