Тел. за поръчки: 0888 668366

 

Заваръчни апарати, електрожени, телоподаващи, аргон апарати, маркучи и накрайници, технически газове  и консумативи!

0

Промоционални комплекти Промоционални комплекти

Комбиниран телоподаващ апарат ТИГТАГ MIG200PI комплект за заваряване 

815.00лв

Цена: 679.00 лв

Цена без ДДС
  Купувам  
pariba
В наличност

Комбиниран телоподаващ апарат  ТИГТАГ MIG200PI комплект за заваряване


Телоподаващ апарат с електрожен ТИГТАГ комплект готов за заваровъчни дейности. При поръчка Вие получавате:


1. Телоподаващ апарат MIG/MMA200PI с евро шланг 4метра за МИГ заваряване, чукче с четка, кабел маса, ръконватка за електроди;
2. Бутилка за СО2 с вместимост  оборудвана с кран, минала технически преглед до 2025г;
3. Редуцир вентил с флоуметър с дебит до 20л/мин;
4. Маска фотосоларна;
5. Консуматив за апарата дюза токова и газова;
6. Ролка с заваръчна тел 5кг.;
7. Маркуч с 2бр. скоби;

Обща покупна стойност на комплекта по отделно : 815.70лв
Ние Ви го предлагаме на цена 679лв. спестявате сума от 136.70лв.
Апаратът MIG 200P е МИГ-МАГ заваръчен апарат, инверторен тип , с висок коефициент на полезно действие, преносим, комбиниран с електрожен. С метален корпус на механизъма за подаване на телта.


Апаратът е създаден по нова технология IGBT , лесен за обслужване и работа, подходящ за монтажни дейности. С него може да заварявате всички видове: черни метали, алуминий, неръждаема стомана. Регулирането на заваръчния ток е плавно, монофазен 220V.


Параметри на апарата:


MIG/MAG 30A/16,5V - 200A/23V


ПВ  X% 60% 200A/23V;  100% 130A/21V MIG/MAG


ПВ  X% 60% 180A/26,4V; 100% 130A/25V


Захранване U 1PH 230v  Iref 12A/ Imax21.5A


Напрежение на празен ход 56V


Клас защита  IP21S 


Предлагаме към комплекта за 110 лева и количка за да съберете цялата окомплектовка на едно място.


Гаранция 12 месеца.
Основни консумативи за апарата:
Тел за заваряване на 5 кг. ролка (неръждаема стомана , черна стомана , алуминий) , в зависимост от заварявания материал.
Дюзи, газова дюза.
За използване на алуминиева тел е нужна смяна на жилото на шланга с тефлоново.


Заваряването е процес, чрез който се получава монолитно съединение от заварявани части. Между заваряваните части се получават атомно-молекулни връзки, осигуряващи непрекъснатост на структурата в зоната на заваръчния шев. Следователно за да се осъществи връзка между заваряваните части е необходима енергия. За заваряване се използват всички познати видове енергия. Енергийното въздействие може да се осъществи чрез нагряване (термична активация), чрез еластично-пластична деформация (механична активация), електронно облъчване, както и други видове енергийни въздействия. С предлаганите от ТАГ ЕООД заваръчни апарати, може да сеизвършва газо-кислородно рязане, електродъгово заваряване, плазмено рязане, електрошлаково заваряване ... и други. Свойствата на промишления газ диктуват начина, по който той се доставя на клиента. Газове като кислород, азот, аргон, водород и хелий, лесно могат да бъдат компресирани в бутилка при налягане до 300 бара. Тези бутилки са изработени от материали, способни да издържат на този натиск. Много горивни газове са течни при стайна температура и се съхраняват при ниско налягане в стоманени или композитни бутилки с тънки стени. Традиционно тези бутилки са направени от много силна стомана или алуминий, но и съвременните композитни бутилки са вече достъпни. Всяка бутилка е снабдена с клапан, съобразен с газа и изискванията за налягане. Външната резба се определя по международните стандарти, за да се гарантират, че могат да се монтират само регулатори, които са съвместими с тези изисквания.

ТАГ ЕООД е специализирана в производство и търговия на хидравлични маркучи за високо налягане, тефлонови маркучи за агресивни среди и високи температури, метални за много високи температури, за паро и водоструйки, присъединителна и нестандартна арматура. Маркучите, накрайниците и метода на свързване и уплътняване трябва да бъдат избрани в зависимост от приложениeто и температурния диапазон на работа. Обикновено накрайниците могат да се разпознаят по външния им вид, по уплътняваната от тях повърност и типа на уплътнението или по типа и формата на тяхната резба. Основни качества на изделията са естетическа завършеност, дълготрайност, функционалност и висока степен на безопасност.