Тел. за поръчки: 0888 668366

 

Заваръчни апарати, електрожени, телоподаващи, аргон апарати, маркучи и накрайници, технически газове  и консумативи!

0

Машини за кримпване на хидравлични маркучи Машини за кримпване на хидравлични маркучи

Машина за кримпване на хидравлични маркучи 

Цена: 9800.00 лв

Цена без ДДС
  Заявка  
pariba
Няма наличност

Машина за кримпване на хидравлични маркучи


Хидравлична машина за кримпване на накрайници на хидравлични маркучи. Идеална както за индустриално производство така и за малки ремонтни работилници. Лесна за употреба, настройка и работа. Машината притежава автоматичен цикъл за серийно производство на хидравлични маркучи с накрайници - кримпване и отваряне за следващият цикъл. Окомплектована с цанги за кримпване от 6 до 51мм


Кримпване сила(тон) - 450


Инсталирана мощност - 4.2кW;


Резервни опръстини;


Резервни пружини и магнити;


Хидравлично масло МХЛ46 80л 


Размери в mm - 900 х 500 х 1350


Тегло - 320кг


Максимален диаметър на отвора - Ф120 мм


Дължина на матрицата - 65 мм


Количество на окомплектовани матрици -14 комплекта


Захранващо напрежение - 3PH 380V


Работно налягане - 31.5mpa


Време на отваряне - 1.2s


Време на затваряне - 4s


Режим на работа - Автоматично; Единичен


Предосавяме обучение на персонала за работа с машината.


Заваряването е процес, чрез който се получава монолитно съединение от заварявани части. Между заваряваните части се получават атомно-молекулни връзки, осигуряващи непрекъснатост на структурата в зоната на заваръчния шев. Следователно за да се осъществи връзка между заваряваните части е необходима енергия. За заваряване се използват всички познати видове енергия. Енергийното въздействие може да се осъществи чрез нагряване (термична активация), чрез еластично-пластична деформация (механична активация), електронно облъчване, както и други видове енергийни въздействия. С предлаганите от ТАГ ЕООД заваръчни апарати, може да сеизвършва газо-кислородно рязане, електродъгово заваряване, плазмено рязане, електрошлаково заваряване ... и други. Свойствата на промишления газ диктуват начина, по който той се доставя на клиента. Газове като кислород, азот, аргон, водород и хелий, лесно могат да бъдат компресирани в бутилка при налягане до 300 бара. Тези бутилки са изработени от материали, способни да издържат на този натиск. Много горивни газове са течни при стайна температура и се съхраняват при ниско налягане в стоманени или композитни бутилки с тънки стени. Традиционно тези бутилки са направени от много силна стомана или алуминий, но и съвременните композитни бутилки са вече достъпни. Всяка бутилка е снабдена с клапан, съобразен с газа и изискванията за налягане. Външната резба се определя по международните стандарти, за да се гарантират, че могат да се монтират само регулатори, които са съвместими с тези изисквания.

ТАГ ЕООД е специализирана в производство и търговия на хидравлични маркучи за високо налягане, тефлонови маркучи за агресивни среди и високи температури, метални за много високи температури, за паро и водоструйки, присъединителна и нестандартна арматура. Маркучите, накрайниците и метода на свързване и уплътняване трябва да бъдат избрани в зависимост от приложениeто и температурния диапазон на работа. Обикновено накрайниците могат да се разпознаят по външния им вид, по уплътняваната от тях повърност и типа на уплътнението или по типа и формата на тяхната резба. Основни качества на изделията са естетическа завършеност, дълготрайност, функционалност и висока степен на безопасност.