Тел. за поръчки: 0888 668366

 

Заваръчни апарати, електрожени, телоподаващи, аргон апарати, маркучи и накрайници, технически газове  и консумативи!

0

Промоционални комплекти Промоционални комплекти

Телоподаващ апарат комбиниран ТИГТАГ MIG250S комплект за заваряване 

1120.00лв

Цена: 899.00 лв

Цена без ДДС
  Купувам  
pariba
В наличност

Телоподаващ апарат комбиниран 3 в 1 ТИГТАГ MIG250S комплект за заваряване


Телоподаващ апарат с електрожен и аргон lift tig ТИГТАГ комплект готов за заваровъчни дейности. При поръчка Вие получавате:  • Телоподаващ апарат MIG/MMA250S с евро шланг 4метра за МИГ заваряване, чукче с четка, кабел маса, ръкохватка за електроди

  • Бутилка за СО2 с вместимост 6,7л оборудвана с кран, минала технически преглед до 2025г;

  • Бутилка за Аргон с вместимост 6,7л оборудвана с кран, минала технически преглед до 2025г;

  • Редуцир вентил

  • Маска фотосоларна със затъмнение;

  • Консуматив за апарата дюза токова и газова;

  • Ролка с заваръчна тел 5кг.;

  • Маркуч с 2бр. скоби;


Обща покупна стойност на комплекта по отделно : 1120.00лв
Ние Ви го предлагаме на цена 899лв. спестявате сума.
Апаратът MIG 250S е МИГ-МАГ ММА и ТИГ заваръчен апарат, инверторен тип , с висок коефициент на полезно действие, преносим. С метален корпус на механизъма за подаване на телта оборудван с ролка 0,8 и 1,0.


Апаратът е създаден по нова технология IGBT , лесен за обслужване и работа, подходящ за монтажни дейности. С него може да заварявате всички видове: черни метали, алуминий, неръждаема стомана. Регулирането на заваръчния ток е плавно, монофазен 220V.


Параметри на апарата:


MIG/MAG 30A/16,5V - 250A/23V


ПВ  X% 45% 250A/23V;  100% 150A/21V MIG/MAG


ПВ  X% 60% 160A/26,4V; 100% 120A/25V


Захранване U 1PH 230v  Iref 12A/ Imax21.5A


Напрежение на празен ход 56V


Клас защита  IP21S 


Гаранция 12 месеца.


Предлагаме към комплекта за 110 лева и количка за да съберете цялата окомплектовка на едно място.


Основни консумативи за апарата:
Тел за заваряване на 5 кг. ролка (неръждаема стомана , черна стомана , алуминий) , в зависимост от заварявания материал.
Дюзи, газова дюза.
За използване на алуминиева тел е нужна смяна на жилото на шланга с тефлоново.


Заваряването е процес, чрез който се получава монолитно съединение от заварявани части. Между заваряваните части се получават атомно-молекулни връзки, осигуряващи непрекъснатост на структурата в зоната на заваръчния шев. Следователно за да се осъществи връзка между заваряваните части е необходима енергия. За заваряване се използват всички познати видове енергия. Енергийното въздействие може да се осъществи чрез нагряване (термична активация), чрез еластично-пластична деформация (механична активация), електронно облъчване, както и други видове енергийни въздействия. С предлаганите от ТАГ ЕООД заваръчни апарати, може да сеизвършва газо-кислородно рязане, електродъгово заваряване, плазмено рязане, електрошлаково заваряване ... и други. Свойствата на промишления газ диктуват начина, по който той се доставя на клиента. Газове като кислород, азот, аргон, водород и хелий, лесно могат да бъдат компресирани в бутилка при налягане до 300 бара. Тези бутилки са изработени от материали, способни да издържат на този натиск. Много горивни газове са течни при стайна температура и се съхраняват при ниско налягане в стоманени или композитни бутилки с тънки стени. Традиционно тези бутилки са направени от много силна стомана или алуминий, но и съвременните композитни бутилки са вече достъпни. Всяка бутилка е снабдена с клапан, съобразен с газа и изискванията за налягане. Външната резба се определя по международните стандарти, за да се гарантират, че могат да се монтират само регулатори, които са съвместими с тези изисквания.

ТАГ ЕООД е специализирана в производство и търговия на хидравлични маркучи за високо налягане, тефлонови маркучи за агресивни среди и високи температури, метални за много високи температури, за паро и водоструйки, присъединителна и нестандартна арматура. Маркучите, накрайниците и метода на свързване и уплътняване трябва да бъдат избрани в зависимост от приложениeто и температурния диапазон на работа. Обикновено накрайниците могат да се разпознаят по външния им вид, по уплътняваната от тях повърност и типа на уплътнението или по типа и формата на тяхната резба. Основни качества на изделията са естетическа завършеност, дълготрайност, функционалност и висока степен на безопасност.