Тел. за поръчки: 0888 668366

 

Заваръчни апарати, електрожени, телоподаващи, аргон апарати, маркучи и накрайници, технически газове  и консумативи!

0

Промоционални комплекти Промоционални комплекти

Телоподаващ апарат комбиниран DC MIG 250P комплект от 15 части 

925.00лв

Цена: 770.00 лв

Цена без ДДС
  Купувам  
pariba
В наличност

Телоподаващ апарат комбиниран DC MIG 250P комплект готов за заваряване


Предлагаме Ви компактен телоподаващ инверторен апарат напълно оборудван за заваряване.

В комплекта се доставят:


1. Телоподаващ апарат MIG/MMA с евро шланг 4м за МИГ заваряване, чукче с четка, кабел маса;
2. Бутилка за СО2 с вместимост 6,7л оборудвана с кран, минала технически преглед до 2025г;
3. Редуцил вентил с флоуметър с дебит до 20л/мин с подгревател;
4. Маска соларна настроеваема с лесно сменяеми батерии;
5. Консуматив за апарата дюза токова и газова;
6. Ролка с заваръчна тел 5кг.;
7. Клещи резачки с дължина 160мм;
8. Флакон спрей против пръски;
9. Маркуч с 2бр. скоби;
10. Заваръчни ръкавици;
11. Работни ръкавици;
12. Диск за рязане 125х1 5бр;
13. Диск за шмиргелене 125х6;
14. Предпазни очила за шмиргелене;
15. Тъмни предпазни очила.Обща покупна стойност на комплекта по отделно : 925.70лвНие Ви го предлагаме на цена 770лв.Апаратът MIG 250P е МИГ-МАГ/MMA комбиниран заваръчен апарат, инверторен тип , с висок коефициент на полезно действие, преносим. Апаратът е създаден по нова технология IGBT , лесен за обслужване и работа, подходящ за монтажни дейности.


С него може да заварявате всички видове: черни метали, алуминий, неръждаема стомана.


Регулирането на заваръчния ток е плавно, монофазен 220V.


Предлагаме към комплекта за 110 лева и количка за да съберете цялата окомплектовка на едно място.


Гаранция 12 месеца.
Основни консумативи за апарата:
Тел за заваряване на 5 кг. ролка (неръждаема стомана , черна стомана , алуминий) , в зависимост от заварявания материал.


Апаратът работи и с тръбнофлюсова тел
Дюзи, газова дюза.
За използване на алуминиева тел е нужна смяна на жилото на шланга с тефлоново.


 


 

Заваряването е процес, чрез който се получава монолитно съединение от заварявани части. Между заваряваните части се получават атомно-молекулни връзки, осигуряващи непрекъснатост на структурата в зоната на заваръчния шев. Следователно за да се осъществи връзка между заваряваните части е необходима енергия. За заваряване се използват всички познати видове енергия. Енергийното въздействие може да се осъществи чрез нагряване (термична активация), чрез еластично-пластична деформация (механична активация), електронно облъчване, както и други видове енергийни въздействия. С предлаганите от ТАГ ЕООД заваръчни апарати, може да сеизвършва газо-кислородно рязане, електродъгово заваряване, плазмено рязане, електрошлаково заваряване ... и други. Свойствата на промишления газ диктуват начина, по който той се доставя на клиента. Газове като кислород, азот, аргон, водород и хелий, лесно могат да бъдат компресирани в бутилка при налягане до 300 бара. Тези бутилки са изработени от материали, способни да издържат на този натиск. Много горивни газове са течни при стайна температура и се съхраняват при ниско налягане в стоманени или композитни бутилки с тънки стени. Традиционно тези бутилки са направени от много силна стомана или алуминий, но и съвременните композитни бутилки са вече достъпни. Всяка бутилка е снабдена с клапан, съобразен с газа и изискванията за налягане. Външната резба се определя по международните стандарти, за да се гарантират, че могат да се монтират само регулатори, които са съвместими с тези изисквания.

ТАГ ЕООД е специализирана в производство и търговия на хидравлични маркучи за високо налягане, тефлонови маркучи за агресивни среди и високи температури, метални за много високи температури, за паро и водоструйки, присъединителна и нестандартна арматура. Маркучите, накрайниците и метода на свързване и уплътняване трябва да бъдат избрани в зависимост от приложениeто и температурния диапазон на работа. Обикновено накрайниците могат да се разпознаят по външния им вид, по уплътняваната от тях повърност и типа на уплътнението или по типа и формата на тяхната резба. Основни качества на изделията са естетическа завършеност, дълготрайност, функционалност и висока степен на безопасност.