Тел. за поръчки: 0888 668366

 

Заваръчни апарати, електрожени, телоподаващи, аргон апарати, маркучи и накрайници, технически газове  и консумативи!

0

Промоционални комплекти Промоционални комплекти

Телоподаващ апарат комбиниран MIG250G с дигитални дисплеи 

890.00лв

Цена: 699.00 лв

Цена без ДДС
  Купувам  
pariba
В наличност

Телоподаващ апарат комбиниран MIG250G с дигитални дисплеи 


 


Стандартно оборудване в комплекта - апарат MIG/MMA 250G, шланг за МИГ заваряване 4 метра, ръкохватка за ММА заваряване, , маска, чукче с четка, кабел маса, резервни контактни дюзи.


В Комплекта сме включили:


1.Апарат със стандартно оборудване


2.Стоманена бутилка за СО2 6,7литра(5кг.)


3.Редуцир вентил


4.Фотосоларен шлем със затъмнение 11


5.Ролка заваръчна тел ф0,8 5кг.


6.Маркуч за газове със 2бр. скоби L=1000мм.


Ние Ви предлагаме комплекта на цена от 699.00 лв. 


Апаратът MIG/ММА 250G е МИГ-МАГ и ММА комбиниран заваръчен апарат,инверторен тип , с висок коефициент на полезно действие, преносим. Апаратът е създаден по нова технология IGBT , лесен за обслужване и работа, с габарити:500х270х420 , подходящ за монтажни дейности.С него може да заварявате всички видове: черни метали, алуминий, неръждаема стомана. Регулирането на заваръчния ток е плавно от 20- до 250 ампера, монофазен.


Гаранция 12 месеца.


Предлагаме към комплекта за 110 лева и количка за да съберете цялата окомплектовка на едно място.


Основни консумативи:


Тел - 1 кг., 5 кг. ролка(неръждаема стомана , черна стомана , алуминий) , в зависимост от заварявания материал.


За използване на алуминиева тел е нужна смяна на жилото на шланга с тефлоново.


 


Предоставяме тестване на всеки апарат закупен от нас в магазина!Промоционалните комплекти се изпращат само от склада в Хасково за сметка на купувача.


Заваряването е процес, чрез който се получава монолитно съединение от заварявани части. Между заваряваните части се получават атомно-молекулни връзки, осигуряващи непрекъснатост на структурата в зоната на заваръчния шев. Следователно за да се осъществи връзка между заваряваните части е необходима енергия. За заваряване се използват всички познати видове енергия. Енергийното въздействие може да се осъществи чрез нагряване (термична активация), чрез еластично-пластична деформация (механична активация), електронно облъчване, както и други видове енергийни въздействия. С предлаганите от ТАГ ЕООД заваръчни апарати, може да сеизвършва газо-кислородно рязане, електродъгово заваряване, плазмено рязане, електрошлаково заваряване ... и други. Свойствата на промишления газ диктуват начина, по който той се доставя на клиента. Газове като кислород, азот, аргон, водород и хелий, лесно могат да бъдат компресирани в бутилка при налягане до 300 бара. Тези бутилки са изработени от материали, способни да издържат на този натиск. Много горивни газове са течни при стайна температура и се съхраняват при ниско налягане в стоманени или композитни бутилки с тънки стени. Традиционно тези бутилки са направени от много силна стомана или алуминий, но и съвременните композитни бутилки са вече достъпни. Всяка бутилка е снабдена с клапан, съобразен с газа и изискванията за налягане. Външната резба се определя по международните стандарти, за да се гарантират, че могат да се монтират само регулатори, които са съвместими с тези изисквания.

ТАГ ЕООД е специализирана в производство и търговия на хидравлични маркучи за високо налягане, тефлонови маркучи за агресивни среди и високи температури, метални за много високи температури, за паро и водоструйки, присъединителна и нестандартна арматура. Маркучите, накрайниците и метода на свързване и уплътняване трябва да бъдат избрани в зависимост от приложениeто и температурния диапазон на работа. Обикновено накрайниците могат да се разпознаят по външния им вид, по уплътняваната от тях повърност и типа на уплътнението или по типа и формата на тяхната резба. Основни качества на изделията са естетическа завършеност, дълготрайност, функционалност и висока степен на безопасност.