Тел. за поръчки: 0888 668366

 

Заваръчни апарати, електрожени, телоподаващи, аргон апарати, маркучи и накрайници, технически газове  и консумативи!

0

Плазми, газо-кислородно рязане Плазми, газо-кислородно рязане

CNC плазма рязане на метал TAG-1530 

9800.00лв

Цена: 8200.00 лв

Цена без ДДС
  Купувам  
pariba
В наличност

CNC плазма рязане на метал TAG-1530


Портативна плазменна установка за рязане на метал с CNC управление, с която можете да режете всякакви детайли, както единични така и серийно. Снабдена е с 5,7 инчов LED дисплей с динамически и статически графичен дисплей. Лесен за работа и обслужване. Може да програмирате непосредствено с него а и така също чрез външни програми с инструкции с помоща на програми CAD и да се прехвърлят чрез USB порта. Машината е оборудвана с оксиженна горелка. Допълнително може да се монтира по желание на клиента и плазменна глава за машинно рязане.


1.Икономично и практично, особено за малки предприятия;


2.Малък обем, малко тегло, лесно се премества, не заема голямо място в пространството;


3.С голям обем памет, може да съхранява до 1000 файла с програми за рязане;


4. Двигатели, задвижвания, електромагнитни клапани и другите важни компоненти, използвани са най разпространените в цял свят;


5.Функция за плазменно рязане напълно управляема и с три варианта на управление в зависимост от плазменния източник;


6.Програмиране на рязане с произволни форми.


8. Динамически и статически графичен дисплей, лесен за изучаване и работа. Преобразуйте CAD-файловете в компютъра, через USB-порта прехвърлете го в машината, за да реализирате рязането на детайлите, а така също можете да програмирате и работите непосредственно на машината.


9.Маршрута и организацията на преместванията са с голяма  работна точност.


10. Можете да използвате газова горелка или плазменна.


11.Интерфейса е на английски.


12.Икономичен, портативен и лесен за експлоатация.


13.Висока надежност в експлоатацията, ефективна защита от високочестотни смущения. 


Model                                      TAG-1530


Input power source                  220/380V±10%V AC, 50/60HZ, 220W


CNC controller system              SF-2100C (SF-HC25G)


Plasma cutting gas                  compressed air


Flame cutting gas                    Oxygen+ propane or acetylene


Guide (mm)                             3500×273×60


The number of track support     3


Effective cutting range(mm)      1500×3000


Cutting speed (mm/min)            50-3000(max. 4000)


Flame Cutting thickness (mm)    5-150 (Oxygen + acetylene or propane)


Plasma Cutting thickness (mm)   2-30mm (based on plasma power)


Operation precision                    ±0.2mm/m


Plasma cutter                             60-200A


Torch height controller                 Electric THC, Arc voltage THC


Nesting software                          SmartNest Or Fastcam


Gas pressure (Mpa)                     Maximum 0.1


Oxygen pressure (Mpa)                Maximum 0.7
Заваряването е процес, чрез който се получава монолитно съединение от заварявани части. Между заваряваните части се получават атомно-молекулни връзки, осигуряващи непрекъснатост на структурата в зоната на заваръчния шев. Следователно за да се осъществи връзка между заваряваните части е необходима енергия. За заваряване се използват всички познати видове енергия. Енергийното въздействие може да се осъществи чрез нагряване (термична активация), чрез еластично-пластична деформация (механична активация), електронно облъчване, както и други видове енергийни въздействия. С предлаганите от ТАГ ЕООД заваръчни апарати, може да сеизвършва газо-кислородно рязане, електродъгово заваряване, плазмено рязане, електрошлаково заваряване ... и други. Свойствата на промишления газ диктуват начина, по който той се доставя на клиента. Газове като кислород, азот, аргон, водород и хелий, лесно могат да бъдат компресирани в бутилка при налягане до 300 бара. Тези бутилки са изработени от материали, способни да издържат на този натиск. Много горивни газове са течни при стайна температура и се съхраняват при ниско налягане в стоманени или композитни бутилки с тънки стени. Традиционно тези бутилки са направени от много силна стомана или алуминий, но и съвременните композитни бутилки са вече достъпни. Всяка бутилка е снабдена с клапан, съобразен с газа и изискванията за налягане. Външната резба се определя по международните стандарти, за да се гарантират, че могат да се монтират само регулатори, които са съвместими с тези изисквания.

ТАГ ЕООД е специализирана в производство и търговия на хидравлични маркучи за високо налягане, тефлонови маркучи за агресивни среди и високи температури, метални за много високи температури, за паро и водоструйки, присъединителна и нестандартна арматура. Маркучите, накрайниците и метода на свързване и уплътняване трябва да бъдат избрани в зависимост от приложениeто и температурния диапазон на работа. Обикновено накрайниците могат да се разпознаят по външния им вид, по уплътняваната от тях повърност и типа на уплътнението или по типа и формата на тяхната резба. Основни качества на изделията са естетическа завършеност, дълготрайност, функционалност и висока степен на безопасност.