ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

 

От 01.10.2018 всички продукти с марката ТИГТАГ са с 24 месеца гаранция за физически лица и безплатна доставка при поръчка на стойност над 300 лева с ДДС

Доставка

*Разходите за доставка се формират въз основа на теглото на отделните артикули  по ценовата листа на Куриерска фирма Еконт Експес.
*Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес или до офис на спедиторската фирма за доставка до 3 работни дни като общ срок на доставка.
*Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и начина на транспорт.
Предаване на стоката
*Стоката се предава на Клиента или на друго лице, намиращо се на посочения от клиента адрес на доставката. Приемащото лице потвърждава с подписа си получаването на стоката от името на Клиента.
*При предаване на стоката Клиентът или лицето по ал. 1 подписват придружаващите я документи.
*При отказ извън случаите по чл. 13, ал. 1, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за връщане на стоката. В този случай Клиентът е длъжен да обезщети “ТАГ”  ЕООД  за всички вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви други разходи извън разходите за доставка и връщане на стоката, настъпили в следствие на отказа.
* В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, “ТАГ”  ЕООД се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички допълнителни разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.
*Стоката става собственост на клиента, след нейното заплащане на куриера. В случаите, когато е платена по банков път – след одобрението и получаването и от куриера. До този момент тя е собственост на „ТАГ“ ЕООД.

Начини на плащане, съпътстващи документи.

  •    Цени

             Цените са за 1 брой 

             Посочените цени са с начислен ДДС

             За количества се предлагат отстъпки

  • Начини на плащане

*С наложен платeж при получаване на стоката;

*С Пощенски Паричен Превод при получаване на стоката. Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който и освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод.;

*По банков път след направено авансово плащане по банкова сметка

Банка  ПРОКРЕДИТБАНК ХАСКОВО

BIC     PRCBBGSF

IBAN  BG08PRCB92301012665215

В полето основание посочете закупената стока

*Всички разходи по доставката на стоката са за сметка на ПРОДАВАЧА за стоки над 300 лева с ДДС;

 Съпътстващи документи.

*Стоката се изпраща с касова бележка или фактура, ако е поискана такава и са въведени коректно необходимите данни. С доставката получавате и гаранционна карта, ако производителят на изделието предоставя такава.

Срок на доставка

Всички стоки, които са в наличност, се доставят в рамките на 3 работни дни, освен ако поръчката не е по-голяма, за което ще отнеме време максимум седмица. Направените поръчки в празнични и почивни дни, ще бъдат изпълнени в първият работен ден.

Връщане на стока

В случай че сте разочаровани от поръчката, имате право да я върнете или замените в срок от 14 дни след получаването й. Като трябва да спазите следните условия:

1. Запазен добър търговски вид, напълно запазена опаковка (стоката не е със следи от употреба, скъсана, надраскана, счупена и т.н.), в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

2. Транспортните разходите са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерски такси за транспорт в двете посоки)

3. Запазваме си правото да не уважим връщането, ако изделието не е наше, ако има повреди причинени умишлено, ако изделието е използвано, ако връщането е за пореден път или има системна злоупотреба с нашата любезност.

Всяка една пратка се оглежда щателно от нашия екип, но ако се случи да направите рекламация на стока поради фабричен дефект, в такъв случай ние ще поемем разходите по неговото връщане.

Изтегляне формуляр за упражняване право на отказ

Забележка

Условията за поръчка, доставка и плащане съответстват на условията посочени в Закона за защита на потребителите.

Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.